Yang Saya Baca Hari Ini

3 Juli 2008 pukul 15.14 | Ditulis dalam Uncategorized | 20 Komentar

The great question… which I have not been able to answer… is, “What does a woman want?”
– Freud

The most happy marriage I can picture would be the union of a deaf man to a blind woman.
– Coleridge

The husband who wants a happy marriage should learn to keep his mouth shut and his checkbook open.
– Groucho Marx

Marriage is like a cage; one sees the birds outside desperate to get in, and those inside desperate to get out.
– Montaigne

If you never want to see a man again, say, “I love you, I want to marry you, I want to have children…” – they leave skid marks.
– Rita Rudner

Yang lainnya:

A man is not complete until he is married — then he is finished.

Marriage is not a word. It is a sentence (a life sentence!).

Marriage is the sole cause of divorce.

All marriages are happy – it’s the living together afterward that causes all the problems.

There was a man who said, “I never knew what happiness was until I got married…. and then it was too late!”

***

Walah, saya tidak bisa berkomentar apa-apa hari ini..

Bagaimana kalau, ANDA yang berkomentar, minimal pilih quote yang mana yang paling ANDA suka…

Semua quotes diambil dari sini

Iklan

20 Komentar »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. saya suka yg ini:

    If you never want to see a man again, say, “I love you, I want to marry you, I want to have children…” – they leave skid marks.
    – Rita Rudner

  2. wah tentang merrit semua 😆 … ayuk kita segera merrit…Dari pada kayak gini… There was a man who said, “I never knew what happiness was until I got married…. and then it was too late!”

  3. @ silly
    Sudah saya duga, Tan, em, Mba akan pilih yang itu 😆
    eh, itu komentar di postingan sebelumnya apa maksutnya??? Mau mbunuh saya ya?? Ha? Ha? Ha?

    @ fisha17

    Kebetulan nemu link begituan bu, KEBETULAN.. :mrgreen:

  4. menguatkan diri untuk menikah Dil?

    The husband who wants a happy marriage should learn to keep his mouth shut and his checkbook open.

    kok kayaknya merendahkan perempuan sekali ya….

  5. @ Ibu Ira
    Menguatkan? Em-Em *goyang-goyang jari telunjuk*
    Melemahkan lebih tepatnya :mrgreen:

    Iya tuh, si Groucho Marx emang kelewatan sinisnya..

  6. kakakakkakakakka… seperti nya pernikahan emang enggak ada enak nya ya?? tapi kenapa orang merit??

  7. *mengendus aroma persiapan nikahan*

    Hmm…

    Ada yang sudah siap utk ndak lirik2 kiri-kanan lagikah? 😕

    Ah ya, mari tambah satu quote lagi :


    Pernikahan adalah sebuah bencana ketika seorang pria tak bisa mudah lagi sekedar menjepret wanita di satu kompetisi

    *minggat*

  8. Buset…

    Salah tag? 😯

    Guhauhuehuehuehueha….

    Rapikan! Rapikan!

    *demo*

    *lari beneran* 😆
    😆
    😆

  9. Nyumbang
    “Marriage: A community consisting of a master, a mistress, and two slaves, making in all, two.”
    Ambrose Bierce, The Devil’s Dictionary

  10. pengen kawin aja kok pake mikir sgala sih mas, minta kawinin langsung aje, pasti diijinin deh 😀

  11. Yang paling saya suka adalah judulnya:
    Yang Saya Baca Hari Ini

  12. Hahahaha…. Opa Freud saja yang sekian puluh tahun mendalami jiwa manusia masih tetap saja bertanya : “What does a woman want ?”. Sampai kutipannya itu difilmkan dengan judul “What Woman Want”. 😆 Sementara sebagian besar pasien Freud itu perempuan.

  13. lhah kok freud yang nanya …
    yang perempuan aja ndak bisa njawab kok apa yang dimau

  14. Favorit saya:

    The most happy marriage I can picture would be the union of a deaf man to a blind woman.
    – Coleridge

    Karena saya terinspirasi membuat:

    The most happy marriage I can picture would be the union of a blind man to a fat woman.
    – Everytime she asked, “How do you I look, honey?” He’ll answer, “You look just fine”.-

  15. akhir-akhir ini postinganmu menunjukkan kamu kebelet nikah! 🙄

  16. wah…wah… sepertinya postingan ini menunjukkan sesuatu neh. Mansup lagi memantapkan arti/makna dari married buat periapan married dan untuk perjalanan kalo dah married…

    sip sip… 😀

  17. @ Warmorning

    pengen kawin aja kok pake mikir sgala sih mas, minta kawinin langsung aje, pasti diijinin deh

    Bah, ky kada paham aja, maksudnya tu pian pang nang mangganii… Bawa buhannya nang lain kah biar rami jua tu :mrgreen:

  18. Saya suka yang rita rudner..

  19. ini lucu juga 🙂

    The husband who wants a happy marriage should learn to keep his mouth shut and his checkbook open.

  20. If you never want to see a man again, say, “I love you, I want to marry you, I want to have children…” – they leave skid marks.
    – Rita Rudner

    well… me man dont leave 😀


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Buat situs web atau blog gratis di WordPress.com.
Entries dan komentar feeds.

%d blogger menyukai ini: